З метою забезпечення сталого розвитку Остерської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Остерська міська рада Чернігівського району Чернігівської області, рішенням № 48-23/VIII від 22 березня 2024 розпочала процедуру розробки Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади за посиланням: https://osterska-gromada.gov.ua/news/1711377444/ .

На вимогу Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Остерська міська рада повідомляє про початок прийому заявок від мешканців громади, представників громадських організацій, бізнесу, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області.

З вимогами до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативного-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану можливо ознайомитись у тексті рішення про розробку Комплексного плану.

Заяви приймаються з 26.03.2024 року по 09.04.2024 року включно на ім’я міського голови в електронному вигляді на електронну адресу:  box@osterska-gromada.gov.ua  або у паперовому вигляді за адресою: 17044, Чернігівська область, Чернігівський район, м. Остер, вул. Незалежності, 21.

Зразок заяви