Відбулося перше засідання робочої групи з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади

До робочої групи увійшли заступник Остерського міського голови Ірина Куран, начальники профільних відділів, старости старостинських округів громади, представники громадськості та бізнесу.

На засідання був запрошений керівник ТОВ «Херсонземпроект» Андрій Романча, який розповів про порядок та перші кроки у розробленні комплексного плану.

Обговорено організаційні етапи розроблення цього важливого для розвитку громади документа та наголошено на необхідності спільної роботи представників громадських організацій, мешканців та представників бізнесу у процесі просторового планування. Наразі територіальна громада у процесі збору пропозицій, ініціатив та ідей щодо ефективного використання територій.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. Ця публікація відображає думку її авторів та не обов’язково є офіційною точкою зору USAID чи Уряду США.