З метою забезпечення сталого розвитку Остерської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Остерська міська рада Чернігівського району Чернігівської області, рішенням №48-23/VIII від 22 березня 2024 розпочала процедуру розробки Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади за посиланням.

Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади.

В її рамках 22 червня 2024 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Остерської міської територіальної громади, а також особи, що провадять або планують провадити діяльність на її території.

Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників заінтересованих сторін, а також органів місцевого самоврядування.

Заяву про включення до учасників Стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади можна оформити у період до 20 червня 2024 року: 

заповнивши онлайн форму

або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Остерської міської ради (17044, Чернігівська область, Чернігівський район, м. Остер, вул. Незалежності, 21).

Проведення заходу планується з 10 години 22 червня 2024 року

Про місце проведення буде повідомлено додатково.

 

 

Зразок заяви

 

Міському голові Остерської міської ради Чернігівського району Чернігівської області

Мисливцю Л. О.

____________________________________________________________________________________________________________

(ПІБ заявника)

________________________________________________________________________

(назва, серія і номер документа, що посвідчує особу заявника)

___________________________________

(ідентифікаційний номер)

___________________________________

___________________________________

(місце проживання)

___________________________________

(телефон)

 

 

 

Заява

 

Прошу включити мене до учасників стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області.

При цьому надаю згоду на обробку моїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

_____________                                                              _____________

     (підпис)