У зв’язку з переходом України на новоюліанський календар, відтепер День усиновлення Україна відзначає 17 вересня.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний та непростий шлях до щасливої родини!

Це свято для дітей, які отримають люблячих та дбайливих батьків – усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, патронатних батьків, опікунів, піклувальників.

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

Щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, і до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Хай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем!

 

Служба у справах дітей Остерської міської ради