З метою забезпечення сталого розвитку Остерської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Остерська міська рада Чернігівського району Чернігівської області, рішенням №48-23/VIII від 22 березня 2024 розпочала процедуру розробки Комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади за посиланням.

Остерська міська рада повідомляє про початок прийому пропозицій до розроблення комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області від фізичних та юридичних осіб, у відповідності до Порядку  розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого Постановою КМУ від 01.09.2021 №926.

Збір пропозицій проводяться з метою визначення та врахування думок громадськості для підготовки завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади.

Пропозиції необхідно подавати відповідно до форми, затвердженої рішенням робочої групи  з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Остерської міської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області від 19.04.24 р.

Пропозиції приймаються з 26.04.2024 року по 17.05.2024 року у паперовому та електронному вигляді.

У паперовому вигляді пропозицію можна надати за адресою: 17044, Чернігівська область, Чернігівський район, м. Остер, вул. Незалежності, 21

 В електронному вигляді пропозицію можна надати:

- на електронну адресу:  box@osterska-gromada.gov.ua

- заповнивши анкету пропозиції за посиланням: http://surl.li/synyr

- нанесенням відповідної пропозиції на карті геопорталу за посиланням https://arcg.is/1rmiWy